Hoe maak ik terugkerende evenementen aan?

1. Klik in het menu op ‘Evenementen’ > ‘Terugkerende evenementen’. Nu kom je op een pagina uit met alle terugkerende evenementen
  2. Klik daarna op de knop ‘Terugkerende evenement toevoegen’ bovenaan de pagina. Je komt nu op een pagina uit waarbij je alle gegevens kunt invullen
  3. Omdat dit een terugkerend evenement is, is het belangrijk om de onderstaande velden bij ‘Herhalingen’ in te vullen. Hier kun je instellen wanneer je het evenement herhaald wilt hebben, en voor hoelang.
  4. Indien er een locatie is, kun je deze ook aangeven. Het is mogelijk om een fysieke locatie in te voeren, maar ook een URL (indien het een online meeting is)

5. Wanneer je de gegevens naar wens hebt ingevuld, klik je rechts bovenaan op ‘Publiceren’ om het evenement te publiceren