Hoe plaats ik nieuwsberichten?

1. Klik in het menu op ‘Berichten’. Je komt nu op de pagina met het berichten overzicht.
  2. Klik bovenaan de pagina op ‘Nieuw bericht’ om een nieuw bericht toe te voegen
  3. Voer bij ‘Titel toevoegen’ een titel in
  4. Klik op het vak ‘Typ / om een blok te kiezen’ om te beginnen met typen. Hier kun je het nieuwsbericht invoeren
  5. Rechts zie je een aantal opties staan. Klik hierbij op het tabblad ‘Bericht’
  6. Wanneer je dit hebt gedaan, kun je bij de optie ‘Categorieën’ een categorie toewijzen aan het nieuwsbericht
  7. Om een foto toe te voegen, klik je op ‘Uitgelichte afbeelding’ en dan op ‘Uitgelichte afbeelding kiezen’
    1. Je komt nu uit bij de mediabibliotheek. Hier zie je alle foto’s die zijn geüpload
    2. Indien je de gewenste foto nog niet in jouw mediabibliotheek hebt staan, kun je deze uploaden bij het tabblad ‘Bestanden uploaden’
    3. Wanneer je dat hebt gedaan, klik je op de knop ‘Bestanden selecteren’ om een gewenste foto toe te voegen
    4. Klik hierna op de knop rechtsonder ‘Uitgelichte afbeelding kiezen’
  8. Nu kun je het nieuwsbericht publiceren door rechtsboven op ‘Publiceren’ te klikken