Onze toegankelijkheidsverklaring

Als voorstanders van digitale toegankelijkheid is Webally natuurlijk getoetst op digitale toegankelijkheid. Deze toetsing heeft plaatsgevonden op 17 januari 2022 en is uitgevoerd door Niek Derksen van WCAG.nl. Hij concludeert in zijn rapport dat deze website volledig voldoet aan de WCAG 2.1 AA richtlijnen. Bekijk het volledige rapport via onderstaande knop.

Rapport toegankelijkheid

Een toegankelijke website

Een toegankelijke website is voor alle doelgroepen beter te gebruiken. Ongeacht of je een visuele, auditieve of cognitieve uitdaging hebt. Onze collega’s scholen zich actief bij op het gebied van digitale toegankelijkheid. En onze website wordt elk kwartaal onafhankelijk getoetst door auditeurs van WCAG.nl. Dit geldt niet alleen voor alle pagina’s maar ook voor alle gepubliceerde documenten.

Is het Weba11y of Webally?

Officieel heten wij Weba11y. A11Y staat voor Accessibility. Waarbij de 11 het aantal letters tussen de A en de y is. Heel erg passend als naam: web toegankelijkheid, maar minder handig met voorlees software. Daarom gebruiken we Webally als we onze naam gebruiken in tekst. En hebben we webally.nl ook geregistreerd als domeinnaam.